Skip to main content

Spierspeeldag 2023

mei 15, 2023

Op de laatste zaterdag van de meivakantie was de eerste spierspeeldag van Spierziekten Nederland! Wat hebben we een leuke middag gehad op een prachtige toegankelijke locatie midden in het land: speeltuin Oosterkwartier in Baarn.

Er waren 19 kinderen met hun ouders. Na de lunch konden ze geschminkt worden, buiten spelen of binnen aan een van de spelletjestafels starten. Vooral de hockeysticks zijn goed gebruikt en er werd fanatiek gespeeld. Ook probeerden we borden te laten draaien op stokken en diabolo’s te laten vliegen om ze daarna weer op te vangen. We hadden geluk met het weer, het was de zonnigste dag van de week! Gelukkig konden we afkoelen met heerlijke ijsjes. Daarna werden er binnen nog wat bordspellen en Jenga gedaan.

Ouders speelden gezellig mee en wisselden tussendoor handige tips en ervaringen met elkaar uit. Aan het eind van de middag kwam Spiertje van Spieren voor Spieren langs om met iedereen op de foto te gaan. Het was een hele geslaagde middag!

Laatste nieuwsitems

Workshop EHBO

oktober 16, 2023

Spierspeeldag 2023

mei 15, 2023